Begitulah Kehidupan,  Inspirasi

Bukan Sekadar Wang

Salam semangat petang fighters 

Dalam pada menunggu transit di Casablanca ni kan, sedap betul kalau dapat tido kan. Terbayang pulak, kalau time sejuk2 ni hujan turun, layan tidur pulak. Tapi tulah. Kita dah masuk ke alam luar biasa baik. Tido time hujan dah bukan lumrah kita yang berada dalam bidang sales ni.

Kadang kita terpikir, orang tu boleh la buat. Dia ade itu ini..sbb tu boleh. Tapi sebenarnya Allah buat kita ni wajib ada kekuatan kita tersendiri, biar lah orang cakap kita ni banyak sangat kelemahan. Wuteva💁🏻‍♀️

Apa yang kita kena buat adalah kita kena tau macam mana kita nak channelkan diri kita ni ke arah yang lebih baik

▪️How u can channel the best of you untuk serve orang lain

▪️Determine for yourself how are you going to serve others

▪️Tak tau xpe. Belajar dan apply cepat2 

▪️Once dah tau what and how, teruskam dengan ACTION. Pegang kuat2 benda tu. Buat sampai jadi

Apa yang memuaskan hati kita manusia ni bukanlah how much money u have atau how successful we are.

Sebenarnya, apa signifikan yang kita dah bawak dalam hidup kita sendiri is what matters.

From zero to HERO

From good to GREAT

🔥Special for my Coway family, lets keep the FIRE BURNING fighters 

Till next entry. Hugs & kisses 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge